• RealNett

Stor satsning på utbygging av Trådløs Fiberbredbånd til privatmarkedet!

Etter en voldsom mengde henvendelser fra privatkunder rundt omkring i Trøndelag, med ønske om raskere internettlinje, startet RealNett i januar 2018 planleggingen av utbygging av Trådløst Fiberbredbånd.

Februar 2018 ble første kunde montert!


"Base Leira"


Vårt første prosjekt ble Leira / Utleir.

Her leverer vi til ca 30 husstander både via vår direktelink som er plassert på Sigmasenteret, men også fra vår base i Leira. Med hastigheter som 20/5 Mbps, 40/10 Mbps og 60/20Mbps har vi vært en kjærkommen aktør som går inn i området.


Ikke bare får våre kunder tilgang på internett fra oss, men de får en mangedobling av hva våre konkurrenter kan levere av kapasitet/hastigheter!


"Base Sigmasenteret"


Jobbet med Trådløs-teknologi lenge

RealNett har siden oppstarten jobbet med Trådløs-teknologi og vi jobber i hovedsak med det ulisensierte båndet 5Ghz. Med vår teknologileverandør klarer vi å levere over 1Gbps linjer - så det er ikke utstyret og teknologien det står på.


RealNett bygde sin første radio-basestasjon allerede i 2016 midt i Trondheim sentrum.

På taket på Trondheim Torg står vårt "første barn" og glimrer sitt åsyn. Med 1Gbps kapasitet samt førsteklasses - ny - teknologi har vi mulighet til å håndtere flere hundre kunder fra denne basen i dag.


"Base Trondheim Torg"


Basen på Trondheim Torg har først og fremst blitt brukt til å koble opp næringskunder, og vi har i dag flere næringsbygg og ett ti-talls kunder tilkoblet. Dette er selvsagt i tillegg til våre 70+ næringskunder som er tilkoblet våre 6 fibernoder rundt omkring i Trondheim og på Stjørdal.


Ønsker å hjelpe våre kunder til en bedre hverdag:

Som nevnt tidligere så har vi lenge fått henvendelser fra privatmarkedet om tilgang på raskere internett enn våre konkurrenter kan levere. Dette gjelder spesielt i områder hvor de store ikke har prioritert utbygging av fiber.


Våre kunder er stort sett de som i dag sitter på en "sliten" DSL linje (internett via telefonkabelen) og som ønsker å doble, kanskje triple nedlastningshastigheten sin - for å henge med å kunne streame, jobb, skole og gjøre andre ting.


RealNett sitt mål har vært å kunne tilby høyhastighetsbredbånd også til de som ikke kan få det via fiber.


Skulle du som leser dette selv ønske dette i ditt området, eller kjenner noen som kunne tenkt seg dette så oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Fordi jo flere vi er sammen.... osv :-)


"Dette er bare starten - vi gleder oss til fortsettelsen!"
921 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved