• RealNett

Stor entusiasme for kaffe, kaker og bredbånd!

De første nysgjerrige gjestene ankommer 10-15 min før møtestart kl 19, og det blir med en gang tydelig at kvelden kommer til å by på stort engasjement rundt bredbånd fra RealNett i bygda. Straks kaffetrakterne drypper fra seg kan vi by de håpefulle frammøtte på en skvett kaffe og et kakestykke eller ti(!). Idet gjestene forsyner seg ivrig, forsikrer gjengen fra RealNett seg om at de siste detaljene er på plass. Her finnes roll-uper, musikkanlegg med bakgrunnsmusikk, projektor med RealNetts glade budskap og framvisning av teknisk utstyr i skjønn foreningLyset senkes - musikken dempes og møteleder ønsker velkommen. En kjapp runde med håndsopprekking visert at så godt som 90% av de frammøtte i dag får bredbåndet sitt fra infrastrukturen vi snart overtar. De resterende har møtt opp for å sjekke om vi kommer til å bygge ut akkurat der DE bor.


Vi går sammen raskt gjennom agendaen for møtet, og etter en kort introduksjon av RealNett får de frammøtte en lettfattelig innføring i teknologien som muliggjør det hele. Det åpnes for spørsmål og antall hender i været viser at oppdragelsen fra barneskolen fortsatt sitter - stadig flere spørsmål knyttet til utbygging i spesifikke områder og tekniske problemstillinger må besvares. Det er tydelig at det er mange som har mange spørsmål, og at det er behov for å få gode svar.Etter å ha forklart forsamlingen at alt gammelt utstyr skal byttes ut, både utstyr i stamnettet og utstyr hos den enkelte kunde, redegjøres det for at stabilitet og ytelse kommer til skyte i været. En oversikt over hvilke produkter som vil bli gjort tilgjengelig i løpet av vinteren skaper en forsiktig, men merkbar forventning og entusiasme i rommet. Det er tydelig at mange er vant til trege nettforbindelser og at det å ha få alternativer frustrerer - flere lurer på om det virkelig er mulig å levere de hastighetene vi antyder (inntil 70/20 Mbps). Svaret er ja (!) - etter at oppgraderingen av infrastrukturen er gjennomført vinteren/våren 2020, skal alle husstander få glede av bredbånd fra RealNett med hastigheter på minimum 30/5Mbps.


Avslutningsvis benytter mange av de frammøtte anledningen til å betrakte det utstilte utstyret og samtidig gjøre seg bedre kjent med bl a antennene og hjemmesentralene som vil bli montert. Noen fyller en ekstra kopp kaffe og sikrer seg et siste kakestykke, før de takker for møtet og manner seg opp til å rusle ut i høstværet som herjer utenfor.


Takk for møtet!


Som flere av våre lesere har fått med seg, overtar RealNett 1.jan 2020 infrastrukturen som Vassfjellnett har benyttet for å levere radiobaserte bredbånd i området Klæbu med omegn. I den forbindelse arrangerte vi i RealNett et informasjonsmøte 30.oktober for husstandene som vil få ny bredbåndsleverandør fra nyttår. Betraktningene er møteleders opplevelse av møtet og er gjengitt slik at dere som ikke var der skal kunne få en opplevelse av møtets innhold og stemning.

76 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved