• RealNett

RealNett + RiksTV = SANT!

Oppdatert: 6. okt. 2020

Høsten nærmer seg bokstavelig talt med stormskritt, og lyse sommerkvelder på terrassen erstattes av gradvis mørkere kvelder og vi trekker i større grad innendørs igjen. Høsten betyr med andre ord innetid, og for mange er det synonymt med TV, film og serier. Gjett om vi har store nyheter i så måte?!

RealNett har signert partneravtale med RiksTV og kan nå levere deres TV-produkter i vårt nett. Det betyr at våre kunder nå kan bestille det beste innholdet innen nyheter, sport og underholdning, samt det beste innen film og serier fra bl.a. HBO Nordic direkte fra oss. Sammen med RiksTV skal vi levere en portefølje TV-pakker som gir våre kunder reell valgfrihet, og hvor man uten ekstra månedskostnader* kan se TV flere steder. Har du f.eks. hytte, båt eller campingvogn kan du se TV også der.


*Gjelder RiksTV Basis og Rikspakken

Partneravtalen med RiksTV øker tjenestetilbudet til våre eksisterende bredbåndskunder, og gjør at vi nå tilbyr det vi mener er kanskje markedets råeste kombinasjon av bredbånd og TV. Uavhengig av om du bor i enebolig, tomannsbolig eller rekkehus, eller er tilknyttet en kollektiv avtale i et sameie/borettslag er vi sikre på at våre bredbåndstjenester i kombinasjon med TV fra RiksTV er en vinner.

Du finner mer info om våre tjenester på våre nettsider. Har du andre spørsmål eller ønsker å slå av en prat - ta kontakt med oss - vi er klare til å hjelpe deg.

51 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved