• RealNett

Godt nyttår // Oppgradering Klæbu

Jula er vel overstått og kastet ut, og det nye året har så smått krøpet i gang. Etter en travel høst har starten på vinteren så langt forløpt uten de altfor store utfordringene. Dagene blir lysere, det er tid for å løfte blikket framover igjen, og på høy tid å snakke oppgradering.


Når vi nå skriver januar 2020 betyr det at RealNett har overtatt mye infrastruktur i Klæbu som skal oppgraderes. De første dagene i det nye året har gått med til mottak og oppsett av nytt utstyr som skal monteres både hos kunder og i stamnettet.Økt hastighet og stabilitet er gylne stikkord når vi nå har påbegynt første del av det som kun kan beskrives som en massiv - og nødvendig - oppgradering av bredbåndstilbudet i Klæbu. I første omgang vil hele fire(!) basestasjoner få nytt og moderne oppgradert utstyr. Utstyret monteres slik at vårt topp moderne driftssenter har full kontroll på nettet ved hjelp av bl.a fjernstyring og automatiske varsler. Det betyr kort fortalt at vi i de aller fleste tilfeller vil kunne oppdage og utbedre feil før de merkes hos våre abonnenter.


Det er ventet at de i underkant av 10 teknikerne som er i sving skal ha gjort seg ferdig både med oppgradering av stamnett og konvertering av abonnenter innen utgangen av uke 2.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at noe nedetid må påregnes i forbindelse med oppgraderingen av komponentene i selve stamnettet. Dette er ventet å være på plass i løpet av 2-3 virkedager denne uka.


Er du interessert i bredbånd fra RealNett kan du fylle ut vårt bestillingsskjema for Klæbu her: https://www.realnett.no/nybestillingklaebu

225 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved