• RealNett

Den trønderske bredbåndsaktøren RealNett vil krige om kundene bevæpnet med radiobasert teknologi.

Bredbåndskunder i området Klæbu, Vassfjellet, Melhus og omegn går raskere tider i møte. Trønderselskapet RealNett skal benytte topp moderne teknologi for å bygge ut bredbånd i områder som ikke er attraktive nok for bredbåndsgigantene. Ved hjelp av radiobasert

teknologi skal høyhastighets-bredbånd skytes luftveien inn til husstandene som ønsker høy hastighet og stabilitet.

- Radiobasert bredbånd er både effektivt å bygge ut og stabilt i drift, så det er bare å glede seg til utbyggingen starter i januar 2020, sier daglig leder Robert Estenstad.

RealNett AS skal investere over en million kroner til utbedring av både eksisterende og ny infrastruktur i området Klæbu, Vassfjellet og Melhus det kommende året.

- Allerede fredag før helgen, 11. oktober, overtok vi driften av stamnettet som distribuerer signalene ut til Vassfjellnett SA sine kunder, og betjening av kundene vil fra samme dato være vårt ansvar. Fra årsskiftet overtar RealNett AS også eierskapet til infrastrukturen, avslutter Estenstad.

193 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved