• RealNett

Covid-19, hjemmekontor og oppgraderinger

Sommeren er på hell og i et pusterom mellom slagene ønsker vi å gi en oppdatering, og også reflektere litt over tiden som har vært. Vinteren og våren ble mildt sagt unormal for de fleste. Den globale pandemien førte til at næringsliv og arbeidstakere i mars ble tvunget til å tenke nytt og vi måtte alle omfavne digitale løsninger for kommunikasjon, digitale konferanser og hjemmekontor i langt større grad enn noen gang tidligere.


Som utbygger og leverandør av høyhastighets bredbåndstjenester opplevde vi stor økning i trafikken i vårt nett da barn og voksne samtidig skulle bruke nettet til kapasitetskrevende videotjenester på dagtid. På mange måter kan man si at perioden har fungert som en syretest for de fleste leverandører av digitale tjenester. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder og har fått bekreftet at nettet er robust bygget og vi har tålt økningen i trafikk godt. Foruten økningen i trafikk, har vi sett en økning i både bestillinger og generelle henvendelser, og vi har brukt tid og ressurser effektivt og er totalt sett kommet styrket ut av denne perioden. Vi har i vinter/vår oppgradert store deler av stamnettet vårt med økt kapasitet for å forsikre oss om at vi er i forkant av økningen i trafikk.

Da årets sommerferie helst skulle tilbringes i nærområdet, ble den like godt tilbrakt på kontoret for å øke brukervennligheten på nettsidene våre. De har fått ny layout, og mer oversiktlig og helhetlig design. Dette har gjort det enklere for våre kunder å finne informasjonen de trenger.

Som om ikke det var nok har vi også ryddet og oppgradert de administrative systemene og lansert Kundesonen for våre kunder. Kundesonen gir full oversikt over kundeforhold hos oss og man kan bl.a. se sine tjenester, fakturaer, innbetalinger, samt foreta betaling med betalingskort og aktivere Autopay. Kundesonen er selvsagt tilgjengelig døgnet rundt og gir bedre tilgjengelighet.

Om du ønsker å benytte våre tjenester lokalt eller bare ønsker å slå av en prat - ta kontakt med oss så står vi klare til å hjelpe deg.

58 visninger

Siste innlegg

Se alle

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved