Vassfjellnett SA har besluttet at RealNett overtar betjening av eksisterende kunder og vedlikehold av eksisterende infrastruktur. Vi overtar eierskapet til samme infrastruktur fra 1.1.2020. 

  

Det betyr i praksis at Vassfjellnett SA avslutter sin virksomhet 31.12.2019, og at RealNett AS har overtatt ansvaret for all drift og vedlikehold av Vassfjellnett SA sin infrastruktur fra 11.okt. Fra samme dato overtok vi også betjeningen av post@vassfjellnett.no og faktura@vassfjellnett.no. Telefonnummeret til Vassfjellnett SA er viderekoblet slik at alle henvendelser besvares vårt kundesenter.

 

Vi har planlagt en omfattende oppgradering av stammen i infrastrukturen, i tillegg til oppgradering av sendere/mottakere og hjemmesentraler/trådløse rutere ute hos kundene. Vi vil i løpet av oktober kontakte alle eksisterende kunder direkte for å informere om mulighetene i forbindelse med overtakelsen. 


Har du spørsmål kan du kontakte RealNett AS på telefon 73205200 eller epost privat@realnett.no.

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved