Driftsmeldinger

Akkurat nå:

 

Fredag 19.06.2020
Det foregår konvertering av kunder over til nytt nett.
Hvis du opplever utfall av nett nå så anbefaler vi at du finner frem SMS'en med informasjon som ble sendt ut tidligere i juni, og følger anvisning.

Skulle det være spørsmål tar du kontakt med vårt kundesenter på 73205200.

 

Generell informasjon i forbindelse med Covid-19

Som følge av at flere holder seg hjemme pga coronavirus opplever vi økt trykk på våre tjenester og våre privatkunder kan til tider oppleve noe redusert kapasitet. Nettet er dimensjonert slik at det er mulig for alle å benytte nettet normalt. Skulle det være slik at husstanden opplever redusert kapasitet oppfordrer vi til å unngå gjentatte hastighetstester, da hastighetstester belaster nettet maksimalt og reduserer tilgjengelig kapasitet i nettet ytterligere for ALLE brukere.

 

Vi opplyser samtidig at i tråd med retningslinjene fra Folkehelseinstituttet har våre medarbeidere hjemmekontor den kommende perioden. Det betyr at kapasiteten på kundesenteret reduseres noe og alle våre kunder oppfordres derfor til å primært benytte epost som kommunikasjonsform. Send henvendelsen din til privat@realnett.no - vi besvarer henvendelsen din så raskt som mulig. Vi oppfordrer videre til å ikke ringe kundesenteret hvis man opplever redusert hastighet på nettet.

 

Redusert kapasitet er en konsekvens av at flere av våre kunder følger rådene til Folkehelseinstituttet  og Regjeringen og holder seg hjemme. Vi ønsker den kommende perioden å forbeholde telefonisk kontakt til kunder som opplever bortfall eller feil på nettet.

 

På forhånd takk for hjelpen i denne krevende situasjonen.

Husk å vask hendene godt etter tastaturbruk og ta vare på hverandre.

 

Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål ang. Covid-19 - besøk nettsidene til Folkehelseinstituttet - www.fhi.no

 

Vennlig hilsen

Alle oss i RealNett

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved