Om RealNett

Sist oppdatert 26.mai 2020

RealNett - stolt leverandør av "Fiber til folket!"

RealNett bygger eget fibernett i Trondheim og kan levere både internett og TV med lysets hastighet. I år bygger vi kanskje real|fiber i området der du bor. Vi gir deg valgfrihet og lar deg selv velge hastighet og om du ønsker TV eller ikke. Vårt samarbeid med Riks-TV lar deg velge og vrake i det beste innen underholdning, sport, dokumentarer og nyheter fra både inn- og utland. I tillegg til å gi deg kanskje markedets råeste forhold mellom pris og ytelse får du alt på samme faktura. Lokal tilhørighet gjør det enkelt å være god.

Foruten å bygge eget fiberbasert nett har vi gjennom en årrekke bygd opp betydelig kompetanse på radiobasert bredbånd gjennom utbyggingen av vårt radionett air|link. Vi leverer allerede bredbånd via luft til flere hundre privat- og bedriftskunder i og rundt Trondheim hvor det ikke er bygd ut bredbånd.

I tillegg til internettaksess til kanskje markedets betingelser er vi en nytenkende leverandør av flere støttetjenester til bedrift som f.eks. nettverksdrift, overvåkning og ???. 

 

 

Robert Estenstad

Daglig leder og teknisk løsningsrådgiver

 

Christian A. Fjeseth

Salg og marked

Erik Rundgreen

Kundesenter

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved