Generell informasjon om betaling

Sist oppdatert 26.mai 2020

RealNett - stolt leverandør av "Fiber til folket!"

Betaling private kunder

Faktura utstedes pr måned forskuddsvis 10 dager før forfall. Forfall er den 1. hver måned. Vi anbefaler å betale med kort. Betalingskort registrerer du selv i Kundesonen. Fakturabeløpet trekkes automatisk på det registrerte betalingskortet på forfallsdato. Kunder som registrerer betalingskort slipper fakturagebyr. Vi anbefaler at dette fjøres snarest så det ikke blir glemt.

Logg inn i kundesonen

Kunder som ikke registrerer betalingskort i Kundesonen vil få tillagt et fakruta- og admiunistrasjonsgebyr på kr. 75,- pr. faktura. Om det registreres betalingskort etter slikt tillegg er det kundens ansvar å opplyse RealNett om det slik at gebyret kan fjernes. Gebyret vil fjernes fra og med første faktura som utstedes etter registreringen av betalingskort. Gebyr på faktura utstedt før registreringen tilbakebetales ikke.Betaling bedriftskunder

Bedrifter faktureres forskuddsvis for tre måneder av gangen 10 dager før forfall. Forfall er den 1. Vi har lagt til rette for at også bedrifter kan betale for abonnementstjenester med kort. Betalingskortet dere ønsker å benytte må registreres i bedriftens Kundesone. Beløpet på fakturaen vil trekkes automatisk på forfallsdato. Dere slipper å bruke tid på å legge faktura til betaling, unngår for sen betaling med påfølgende purregebyr, og finner til en hver tid alle nødvendige opplysninger og fakturaer i Kundesonen.

Logg inn i kundesonen

RealNett leverer bredbånd med fiber og radioteknologi i Trøndelagsregionen. Med vår kompetanse innen Wifi, IP-telefoni og IT-tjenester har vi mange supplerende produkter for våre kunder.

Våre tjenester leveres både til bedrifts- og privatmarkedet.

Kontakt oss

Kundesenter bedrift: service (a) realnett.no

Kundesenter privat: privat (a) realnett.no

Telefon: 73 20 52 00

Orgnr: 915577784MVA

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2015-2020 RealNett AS | All rights reserved